You have no items in your shopping cart.

Monday, November 18, 2019 5:30:53 AM

Bugs

Avatar

Posted: one year ago

#6931 Quote

Support

Posted: one year ago

#6931 Quote
Topic for reporting any problems and bugs.

IMPORTANT NOTE: There is a known issues with installing new plugins in nopCommerce.
Please read this post for more information.
Avatar

Posted: one year ago

#8084 Quote

bcdiesel

Posted: one year ago

#8084 Quote
Hi, I was going to try this plugin again because we were having an issue with it before (which you fixed).

Now it seems that there is a parsing error in the sitemap-images.xml file. According to my browser, it says it only gets to line 956 at column 14.. I have no idea what might be triggering it but I thought I'd let you take a look at it first:

https://www.bcdiesel.ca/sitemap-images.xml


Cheers
Travis
Avatar

Posted: one year ago

#8085 Quote

bcdiesel

Posted: one year ago

#8085 Quote
I believe that I've figured it out... it seems that when there are special characters/ASCII codes being used in the product %name% (such as a ½ or a trademark symbol), then the XML read will fail.

I guess the way around this would be to do a validation check in the Image Name/Alt fields and remove or replace the character with something else when generating the XML.


Cheers
Avatar

Posted: one year ago

#8087 Quote

Support

Posted: one year ago

#8087 Quote
Please try release 1.02.
Avatar

Posted: one year ago

#8088 Quote

Support

Posted: one year ago

#8088 Quote
I can't repeat the bug with symbol ½.
I did new release and remove special symbols, but symbol ½ is correct.
Can you send me "bad" name of product?

Powered by nopCommerce

Copyright © 2019 FoxNetSoft. All rights reserved